U bent hier: Bedrijf > 
DeutschEnglishFrancaisNederlands
29.9.2020 : 4:00 : +0200

Bedrijf

Traditie ontmoet kwaliteit

Dankzij flexibiliteit en degelijke kennis van de sector is ons groeiend bedrijf een betrouwbare partner op de Europese pallettenmarkt geworden.

Wij leveren sinds 1975 dynamisch en snel massief houten palletten voor nagenoeg iedere toepassing aan handel en industrie. We kennen precies de eisen van onze klanten en kunnen altijd de bij u passende pallet leveren.

Het grote kwaliteitsbesef en de correcte omgang met onze klanten, toeleveranciers en medewerkers verlenen ons familiebedrijf een persoonlijke toets.

Onze medewerkers zijn prima op de wensen van de klanten voorbereid. Allemaal - van de houtbewerker tot de ingenieur - beschikken ze over de vereiste vaktechnische kwalificaties. Dit maakt een snelle en betrouwbare productie volgens de hoogste kwaliteitseisen mogelijk.

PALCO ligt midden in de dichtbeboste Eifel, tussen Rijnland-Palts en Noordrijn-Westfalen, vlakbij de grenzen met Belgiƫ, Luxemburg, Nederland en Frankrijk. Dankzij deze uitstekende ligging kunnen we onze klanten snel, goedkoop en over korte trajecten bevoorraden.